Tentoonstelling Versterkte Stad Nieuwpoort

Op 20 september gingen we naar de tentoonstelling in Nieuwpoortstad aan het stadhuis.
De gids gaf ons eerst een beetje uitleg hoe Nieuwpoort vroeger was. Toen liet ze ons naar binnen gaan over de ophaalbrug.
 We moesten proberen dat de brug niet kraakte  dat was niemand gelukt. Toen zagen we een groot ouderwets ganzenbord staan.
We waren tevoren in zes groepen verdeeld. Er stonden zes potjes, voor iedere groep een ander kleur. Er lagen op het ganzenbord drie verschillende kleuren,rood paars en groen. We  begonnen met rood. Dan met paars en dan groen. De kleur rood was de oudste kleur.
Daar zaten verschillende  opdrachten bij zoals, leren met een degen vechten. De  kleur paars was de 2de oudste kleur. Daar waren ook een paar opdrachten bij zoals ,verven met blauwe verf waar water rond Nieuwpoort was. Uiteindelijk kwamen we aan de groene kleur. En alweer zaten daar een paar opdrachten bij zoals, tekenen wat er sinds die , tijd veranderd is in Nieuwpoort.
Zo zat onze leuke tentoonstelling er ook al weer spijtig genoeg op. We raden iedereen aan  om haar ook eens te gaan bezoeken.
 
Lars en Beau
Advertenties


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s